Diensten

Diensten

U bent op zoek naar iemand die uw lastige teksten kan omtoveren in lekker leesvoer? Iemand die perfect weet welk medium u moet inzetten om uw boodschap te verspreiden? Iemand die met u meedenkt en boordevol ideeën zit? Neem contact op met De Beer Media. Dit is: Esther de Beer, journalist en webredacteur. Gespecialiseerd in gemakkelijk schrijven, over moeilijke onderwerpen. En dit doe ik voor online en offline media.

U kunt bij mij terecht voor:

Journalistiek
U kunt wegdromen bij mijn reisreportages, u heeft iemand echt leren kennen na het lezen van mijn interviews en mijn achtergrondverhalen over taaie onderwerpen heeft u in een mum van tijd uit. Ik schrijf vooral over (internationaal) ondernemen, reizen en consumentenzaken. Ik heb artikelen geschreven voor bijvoorbeeld KRO Magazine, de Consumentengids, de Consumentengids Reisgids en LOF Magazine.

Webredactie
‘Esther is een zeer toegewijd webredacteur. Zij weet van complexe materie compacte verhalen te maken voor online. Alle stukken zijn volledig SEO, lekker leesbaar en passend voor het medium internet. Een cms van een website heeft in zeer korte tijd geen geheimen meer voor haar’, aldus één van mijn tevreden klanten. Webredactie kan een behoorlijke klus zijn. Niet alleen moeten online teksten meteen te begrijpen zijn voor lezers, zij moeten deze teksten ook goed kunnen vinden in Google. Ik ben heel goed op de hoogte van SEO en krijg uw website op een goede positie in Google, ik geef online advies waar nodig en zorg dat uw content tot in de puntjes verzorgd is. Ik werkte als webredacteur onder andere voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken, de Consumentenbond, Essent en Zilveren Kruis.

Bloggen
Een blog is de manier om uw onderneming een gezicht te geven en uw publiek te laten weten dat u meer bent dan zij in eerste instantie denken: u bent de expert op uw vakgebied. En dat kunt u met een blog heel goed uitdragen. Wilt u al een tijd een blog beginnen, maar weet u niet zo goed waarover u moet schrijven en hoe u het moet aanpakken? Of weet u precies wat u wilt vertellen, maar kunt u het niet goed opschrijven? Neem dan contact op. Ik blog al jaren succesvol op Mooistestedentrips.nl, ben blogger voor Expedia en heb onlangs een blog helpen opzetten bij Essent.

Nieuwsbrieven
U kunt zo veel bereiken met het versturen van een goede nieuwsbrief. Zo kunt u uw achterban op de hoogte houden van het laatste nieuws uit uw organisatie, kunt u uw sales verhogen en kunt u uw klanten echt aan u binden. Maar een goede nieuwsbrief maken is nog best lastig en kost veel tijd. Ik maakte nieuwsbrieven voor de Consumentenbond, Eneco, DuurzaamDoor.nl en Essent.

Redactie
Weet u heel goed wat u wilt zeggen, maar krijgt u het niet op papier? Of heeft u al het een en ander opgeschreven, maar moet er nog een keer kritisch naar worden gekeken? Ik kan redactie voor u verzorgen voor offline en online media, zoals brochures, magazines, flyers en websites.

Bent u benieuwd naar mijn werk? Bekijk mijn portfolio of neem contact met mij op.