Over De Beer Media

Esther de Beer - De Beer MediaDe Beer Media is: Esther de Beer. Freelance journalist, (web)redacteur en tekstschrijver.

Na de eerste zin doorlezen tot de allerlaatste punt. Zo zien mijn teksten eruit. De verhalen waar ik het meest trots op ben, gaan over ondernemen, consumentenzaken, energie, duurzaamheid, natuur en reizen. Of het nu gaat om een achtergrondartikel over crowdfunding, een interview met een vrouwenrechtenadvocate die nu haar eigen ngo bestiert of een informatieve, bondige webtekst over zonnepanelen. Ik schrijf het met ontzettend veel plezier.

In 2003 studeerde ik af aan de Hogeschool voor Journalistiek in Tilburg en sindsdien staan journalistiek, (web)redactie en tekstschrijven centraal in mijn leven. Journalistieke teksten, zoals human interest artikelen, interviews, testverhalen en (reis)reportages voor grote publieksbladen. Maar ook to-the-point webteksten en nieuwsbrieven. Ik schrijf gemakkelijk over moeilijke onderwerpen en duik met veel enthousiasme in uiteenlopende onderwerpen.

Ik werk voor tijdschriften, vakbladen, (digitale) magazines en websites en schrijf teksten met een menselijke touch. Mijn webteksten zijn natuurlijk helemaal geoptimaliseerd voor de zoekmachines (SEO). Deadlines worden altijd gehaald.

Ik heb gewerkt voor diverse opdrachtgevers, zoals de Consumentenbond, KRO, Eneco, GPD en Lof Magazine.
Lees meer over mijn uiteenlopende opdrachtgevers.

Nieuwsgierig naar mijn werk? Neem een kijkje in mijn portfolio of neem contact met me op.