SEO voor bloggers

Heb jij een blog? Mogen je artikelen wel wat hoger in Google komen? Heb jij een eigen bedrijf en hoop je je bedrijf meer bekendheid te geven door bloggen? Prima! SEO is een succesvolle manier om je bedrijf te promoten. Ik bied mijn expertise aan in de vorm van SEO voor bloggers. Bekijk wat ik voor jou kan doen.

Stel: je hebt al een tijdje een blog, maar je artikelen staan niet hoog (genoeg) in Google. Zonde, want in het schrijven van je blogartikelen steek je een hoop tijd. Bovendien loop je veel bezoekers mis. Geïnteresseerden die jouw artikelen zeker moeten lezen. Of je loopt potantiële klanten mis. En dat is jammer.

Of: je probeert SEO toe te passen, maar het lukt je toch niet om met jouw pagina’s en artikelen hoog in Google te komen. Je hebt al vanalles geprobeerd, maar niets lijkt te helpen.

SEO hulp voor bloggers | De Beer Media

SEO: wat is dat dan?

SEO, ofwel: Search Engine Optimalisation. Google, en andere zoekmachines zoals Bing en Ecosia, doorzoeken het hele internet. Dus ook jouw website of blog. Zoekmachines letten daarbij op bepaalde aspecten en besluiten aan de hand daarvan welke pagina’s hoog scoren op bepaalde zoekwoorden. Als je aandacht besteedt aan SEO en de zoekwoorden die relevant zijn voor jouw blog of website, kom je hoger in de zoekresultaten, krijg je meer bezoekers en uiteindelijk ook meer klanten.

SEO voor bloggers: waarom?

Bloggen is de perfecte manier om aan je SEO te werken. Je schrijft namelijk over een onderwerp waar je heel erg veel van weet, waar je echt een expert in bent. Dat mag Google natuurlijk ook best weten. Door SEO op een goede manier op je blog toe te passen, kom jij hoog in de zoekmachines en bezoeken meer mensen jouw blog. En voor je het weet weet jouw publiek je goed te vinden, gaan meer mensen je volgen, kopen meer mensen jouw producten of nemen er meer jouw diensten af. Klinkt goed, toch?

SEO voor bloggers: help!

Heb je al heel wat gelezen over SEO, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Of heb je al een blog, maar komen je artikelen niet hoog genoeg in de zoekmachines? Dan kan ik je verder helpen. Ik ben ruim 10 jaar SEO-specialist en heb zoekmachineoptimalisatie gedaan voor grote bedrijven en organisaties, zoals:

 • Ministerie van Buitenlandse Zaken;
 • Zilveren Kruis;
 • Essent;
 • De Consumentenbond.

Daarnaast ben ik al jarenlang blogger en kom ik hoog in de zoekmachines met mijn blogs voor Mooistestedentrips.nl, Your Dutch Guide en Expedia.

Bekijk mijn hele portfolio om te zien wat ik allemaal heb gedaan.

Hoe kan ik je helpen?

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen heb ik 3 verschillende pakketten samengesteld.

SEO voor bloggers: Small

Geschikt voor bloggers die nog niets of weinig weten van SEO en duidelijke en praktische informatie willen die je meteen kunt toepassen. Je krijgt:

 • Een uitgebreid e-book met de beste professionele SEO tips. Je kunt meteen aan de slag met SEO en artikelen schrijven die jouw publiek geheid zal vinden in de zoekmachines.
 • Heb je daarna nog vragen? Dan zal ik deze beantwoorden in een sessie, per e-mail of Skype.
 • Investering: €50 (excl btw)

Vraag dit pakket aan

SEO voor bloggers: Medium

Geschikt voor bloggers die al zijn begonnen met bloggen, een flink aantal artikelen hebben gepubliceerd, maar beter gevonden willen worden in de zoekmachines.

 • Ik herschrijf 5 van jouw artikelen en laat ze beter scoren op de zoekwoorden waar jij op gevonden wil worden;
 • Een uitgebreid e-book met de beste professionele SEO tips. Je kunt meteen aan de slag met SEO en artikelen schrijven die jouw publiek geheid zal vinden in de zoekmachines.
 • Ik beantwoord jouw specifieke vragen over SEO in een sessie per e-mail of Skype.
 • Investering: €100 (excl btw)

Vraag dit pakket aan

SEO voor bloggers: Large

Jij blogt veel en met plezier. Maar de bezoekcijfers blijven een beetje achter. Dat is jammer. Je wilt je bestaande artikelen graag verbeteren en weten hoe je nieuwe artikelen meteen ‘SEO-proof’ maakt.

 • Ik herschrijf 10 van jouw artikelen en laat ze beter scoren op zoekwoorden waarop jij gevonden wil worden;
 • Ik doe zoekwoordenonderzoek voor je en ik lever je een lijst goede zoekwoorden aan, waarmee jij meteen aan de slag kunt. Hier liggen jouw kansen;
 • Je krijgt een uitgebreid e-book met de beste professionele SEO tips.
 • Ik beantwoord jouw specifieke vragen over SEO in een sessie per e-mail of Skype.
 • Investering €250 (excl btw)

Vraag dit pakket aan

SEO voor bloggers: Extra Large

Ik ga aan de slag met jouw specifieke vragen over SEO, doe een uitgebreid zoekwoordenonderzoek, maar een rapport over jouw kansen en schrijf en herschrijf ook artikelen voor je. Een traject op maat. Ook de prijs is op maat, dus vraag meer informatie aan.