Webredactie

Webredactie

Online teksten zijn meer dan alleen compacte en duidelijke teksten. Webteksten moeten ook nog eens snel door te lezen zijn en goed worden gevonden in zoekmachines zoals Google.

Dankzij mijn jarenlange ervaring als webredacteur kan ik perfecte webteksten schrijven en heb ik SEO tot een sport gemaakt. Mijn online teksten worden goed gevonden via Google, maar zijn bovenal goed te lezen en sluiten aan bij uw doelgroep.

Voor u:

  • Schrijf ik 100% unieke online content
  • Produceer ik online teksten waarin zoekwoorden subtiel zijn verwerkt
  • Plaats ik de teksten in uw CMS; ik heb ervaring met verschillende systemen
  • Loop ik uw online teksten na en optimaliseer ze voor de zoekmachines
  • Verbeter ik uw online vindbaarheid
  • Zorg ik dat uw online content gemakkelijk door te plaatsen is via social media
  • Verdiep ik me uitgebreid in uw doelgroep, voordat ik aan de slag ga
  • Denk ik mee over uw online strategie, ik voorzie u graag van gedegen advies
  • Haal ik altijd mijn deadline.

Tijdelijke webredacteur nodig?
Is uw webredacteur met vakantie of verlof? Ik ben beschikbaar om uw webredacteur te vervangen en neem de online werkzaamheden graag over. Ik schrijf en redigeer online teksten (helemaal SEO-proof natuurlijk), bewerk beeld, plaats video’s, schrijf blogs en denk mee over de online koers van uw website. Ik heb ervaring met verschillende contentmanagementsystemen (zoals Sitecore, Alterian, WordPress en Joomla) en ben snel in te werken in nieuwe systemen.

Dit is wat anderen over mij zeggen:
‘Esther is een zeer toegewijd webredacteur. Zij weet van complexe materie compacte verhalen te maken voor online. Alle stukken zijn volledig SEO, lekker leesbaar en passend voor het medium internet. Esther is snel, precies en maakt zich nieuwe zaken snel eigen. Een cms van een website heeft in zeer korte tijd geen geheimen meer voor haar. En, net zo belangrijk, Esther is een zeer prettige collega met wie het prima samenwerken is.’
Klaas Smit – Hoofdredacteur, website Consumentenbond.

‘Esther is een harde werkster die het web totaal toegewijd is. Ze schrijft snel en vlot, heeft SEO tot een sport gemaakt en heeft een scherp oog voor wat de klant wil van het web. Daarnaast is ze een vrolijke, enthousiaste persoon die heel goed in een team kan samenwerken en zwakkere ‘broeders en zusters’ graag helpt hun online skills te verbeteren.’
Astrid Schoordijk – Senior Eindredacteur, website Consumentenbond.